💡 Ben je op zoek naar advies of begeleiding bij het maken van ambachtelijk ijs? Wil je je ijs naar een hoger niveau tillen? Dan help ik je graag verder!
Tijdlijn
Van student-ondernemer tot Europees kampioenschap
|
2017
Mijn reis begon in 2017 op de boerderij van mijn ouders, waar ik als student mijn eerste ijsjes draaide. Wat startte als een passie, groeide al snel uit tot een professionele carrière.
|
2019
Ik studeerde af als Master algemene economie en startte mijn werkcarrière als leerkracht in de wetenschappen. Naast mijn werk als leerkracht bleef ik altijd trouw aan het ijsdraaien.
|
2022
Toen de kans zich voordeed waagde ik de sprong naar fulltime zelfstandige en opende ik mijn eigen ijssalon in Deinze. Deze sprong heeft me heel wat inzichten en kennis bijgebracht, iets wat ze me niet meer afnemen en waar ik bijzonder veel van geleerd heb.
|
2023
Ik wou mijn kennis delen en startte als docent ambachtelijk ijsbereider bij Syntra Sint-Niklaas. Dit loopt nog steeds elke donderdagavond. Kennis vergaren en die terug delen, daar kom ik voor uit mijn bed!
|
2024
Ik ben een echte weetwolf. Naast enkele andere cursussen, legde ik de Advanced Gelato Course af in Italië bij Carpigiani. Ik leerde de kneepjes van het vak nog dieper kennen.
|
2025
Nu combineer ik mijn job als HR recruiter met mijn bijberoep als ijsbereider.
Dit jaar behaalde ik de 2e plaats op het Belgisch kampioenschap ijsdraaien, waardoor ik in oktober mag deelnemen aan het Europees kampioenschap.